Trados gondok: MultiTerm Initiator des Themas: ERIKA DAVID
| ERIKA DAVID Rumänien Local time: 16:15 Englisch > Ungarisch + ...
MultiTerm Apr 10
Én még igencsak kezdő vagyok a Tradosban és valószinüleg az én bénaságom a következő problémám.
Trados 7 Freelancerem van és már az első beállitásnál gondom adódott, nevezetesen a Terminology Recognition Options-ban. A Tutorialt futtatva követtem az utasitásokat de a MultiTerm Version kiválasztásnál csak a MultiTerm 5 választható ki. Etttől arrafelé már nem úgy történik a beállitás ahogy kellene. Megpróbáltam a f... See more MultiTerm Apr 10
Én még igencsak kezdő vagyok a Tradosban és valószinüleg az én bénaságom a következő problémám.
Trados 7 Freelancerem van és már az első beállitásnál gondom adódott, nevezetesen a Terminology Recognition Options-ban. A Tutorialt futtatva követtem az utasitásokat de a MultiTerm Version kiválasztásnál csak a MultiTerm 5 választható ki. Etttől arrafelé már nem úgy történik a beállitás ahogy kellene. Megpróbáltam a forditást is de nem ajánlja fel a megfelelő szavakat. Biztosan nincs jól beállitva vagy valami nem stimmel vele. Mindenesetre megköszönném ha valaki tudna segiteni.
Köszönöm ▲ Collapse | | | MultiTerm iX installálva van? | Apr 12, 2006 |
Amit leírsz, furcsa, de nagyon úgy néz ki, hogy nincs installálva a MultiTerm iX. Nekem Trados 6.5 van, amivel együtt volt a Multiterm iX, de azt hiszem, külön kellett installálni.
A Start->Programs->Trados->Terminology menüben mi jelenik meg?
Ha nem látod a Multiterm iX-et, akkor tanácsolom, hogy szedd elő az eredeti CD-t, és installáld újra a Trados-t. Ha közben megkérdezi, hogy kell-e a MultiTerm iX, akkor persze mondd, hogy igen, és lehetőleg ne változtasd meg... See more Amit leírsz, furcsa, de nagyon úgy néz ki, hogy nincs installálva a MultiTerm iX. Nekem Trados 6.5 van, amivel együtt volt a Multiterm iX, de azt hiszem, külön kellett installálni.
A Start->Programs->Trados->Terminology menüben mi jelenik meg?
Ha nem látod a Multiterm iX-et, akkor tanácsolom, hogy szedd elő az eredeti CD-t, és installáld újra a Trados-t. Ha közben megkérdezi, hogy kell-e a MultiTerm iX, akkor persze mondd, hogy igen, és lehetőleg ne változtasd meg az alapértelmezés szerinti mappát, installálja oda, ahova eredetileg akarja.
Aztán próbáld újra.
Sajnos több ötletem egyelőre nincs. ▲ Collapse | | | ERIKA DAVID Rumänien Local time: 16:15 Englisch > Ungarisch + ... THEMENSTARTER köszönöm a segitséget | Apr 13, 2006 |
Kedves Katalin,
Nagyon köszönöm a segitséget, megfogadtam a tanácsodat és azt hiszem bejött, remélem a továbbiakban nem lesz baj.
Minden jót és még egyszer, köszi.
Erika | | | To report site rules violations or get help, contact a site moderator: You can also contact site staff by submitting a support request » Trados gondok: MultiTerm CafeTran Espresso | You've never met a CAT tool this clever!
Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer.
Accept jobs from clients who use Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools.
Download and start using CafeTran Espresso -- for free
Buy now! » |
| Trados Studio 2022 Freelance | The leading translation software used by over 270,000 translators.
Designed with your feedback in mind, Trados Studio 2022 delivers an unrivalled, powerful desktop
and cloud solution, empowering you to work in the most efficient and cost-effective way.
More info » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |