Off topic: Mutlu Yıllar Dilekleriyle Initiator des Themas: Sebla Ronayne
| Sebla Ronayne Vereinigte Staaten Local time: 12:26 Deutsch > Türkisch + ...
ProZ'lu ProZ disi tüm ceviriyle ilgili arkadaslarin yeni yilini kutluyor; saglik ve sevgi dolu günler diliyorum. Biribirimize yardimci olacagimiz basarili bir yil olsun hepimiz icin! Sebla
[Subject edited by staff or moderator 2005-12-30 17:43] | | | Özden Arıkan Deutschland Local time: 18:26 Mitglied Englisch > Türkisch + ... Herkese mutlu yıllar... | Dec 31, 2005 |
Yeni yılla ilgili mesleki kararlarım:
-Almancayı profesyonel düzeyde öğrenmek için çaba göstermeye başlayacağım (bakın *başlayacağım* diyorum, ne zaman biter bilmem)
-Déjà Vu'yü öğreneceğim
-Yeni fiyatlarımı kabul etmeyen müşterilere hayatta başarılar dileyeceğim
-Kitap çevirisine daha fazla enerji ayıracağım
-IoL sınavı için başvuracağım
Mesleki olmayan kararlarım:
-Taşınacağım
-Kızıma daha fazl... See more Yeni yılla ilgili mesleki kararlarım:
-Almancayı profesyonel düzeyde öğrenmek için çaba göstermeye başlayacağım (bakın *başlayacağım* diyorum, ne zaman biter bilmem)
-Déjà Vu'yü öğreneceğim
-Yeni fiyatlarımı kabul etmeyen müşterilere hayatta başarılar dileyeceğim
-Kitap çevirisine daha fazla enerji ayıracağım
-IoL sınavı için başvuracağım
Mesleki olmayan kararlarım:
-Taşınacağım
-Kızıma daha fazla vakit ve enerji ayıracağım
-Üzerinde uyuması için kedime ayrı bir klavye alacağım
-La Giaconda'nın 500. yılı olan 2006'da

kültür ve sanata daha fazla zaman ve para ayıracağım.
Herkese mutlu, başarılı, sağlıklı bir 2006 diliyorum.
Sevgiler,
Özden
[Edited at 2005-12-31 08:11] ▲ Collapse | | | Sebla Ronayne Vereinigte Staaten Local time: 12:26 Deutsch > Türkisch + ... THEMENSTARTER
Merhaba Özden,
Tüm bu saydigin "Vorhaben" icin sana bol enerji, zaman, istek ama en önemlisi saglik diliyorum!
Özellikle kizina ayirmak istedigin zaman icin sana basarilar diliyorum cünkü ben kendi cocuklarimdan biliyorum, zaman bizim icin daha yavas akarken bir bakiyorsun cocugun birden bire gelmis 12 yasina.... cocuklara ayirilmayan sada az ayirilan zamani geriye döndürebilmek olanaksiz. Kizinla kedinle ve mesleginle mutlu ve basarili olman dilegiyle....
Tüm cocuklu ... See more Merhaba Özden,
Tüm bu saydigin "Vorhaben" icin sana bol enerji, zaman, istek ama en önemlisi saglik diliyorum!
Özellikle kizina ayirmak istedigin zaman icin sana basarilar diliyorum cünkü ben kendi cocuklarimdan biliyorum, zaman bizim icin daha yavas akarken bir bakiyorsun cocugun birden bire gelmis 12 yasina.... cocuklara ayirilmayan sada az ayirilan zamani geriye döndürebilmek olanaksiz. Kizinla kedinle ve mesleginle mutlu ve basarili olman dilegiyle....
Tüm cocuklu cevirmenlere extra zaman ve saglik dileklerimle....
Sebla:)
[Subject edited by staff or moderator 2005-12-31 11:25] ▲ Collapse | | | Nilgün Bayram (X) Türkei Local time: 19:26 Englisch > Türkisch + ...
sağlıklı ve mutlu bir yıl diliyorum. Herşey gönlünüzce olsun.
Nilgün | |
|
|
H&G Ozcan Türkei Local time: 19:26 Mitglied (2006) Englisch > Türkisch Mutlu yıllar | Dec 31, 2005 |
Gönlümüzden geçenlerin birer birer gerçekleştiği yeni bir yıl geçirmek temennisiyle,
Hepimizin yeni yılı kutlu olsun.
Sağlıcakla kalın. | | | Serkan Doğan Türkei Local time: 19:26 Türkisch > Englisch + ...
Bu benim hayatımın en uzun yılıydı sanırım..
Hepinize sağlıklı, başarılı, mutlu, huzurlu vs. bir yıl dilerim. | | | Selcuk Akyuz Türkei Local time: 19:26 Englisch > Türkisch + ... Ben de hepinize güzel bir yıl dilerim | Jan 1, 2006 |
her şey gönlünüzce olsun | | | Semra Maden-Balamir (X) Local time: 18:26 Deutsch > Türkisch + ...
Hepimize bol kazançlı bir yıl diliyorum...
Semra | | | To report site rules violations or get help, contact a site moderator: You can also contact site staff by submitting a support request » Mutlu Yıllar Dilekleriyle No recent translation news about Türkei. |
Protemos translation business management system |
---|
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!
The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.
More info » |
| Wordfast Pro |
---|
Translation Memory Software for Any Platform
Exclusive discount for ProZ.com users!
Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value
Buy now! » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |