Vom Thema belegte Seiten: < [1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18] > |
Powwow: Warszawa - Poland
|
|
no, dobra... | Jun 10, 2003 |
...wszystko fajnie-piêknie, ale ja muszê wracaæ do moich drzwi przeciwpo¿arowych... | | |
jo_loop Vereinigtes Königreich Local time: 07:26 Englisch > Polnisch + ... fire protection | Jun 10, 2003 |
czy co tam ???)))))))) | | |
leff Local time: 07:26 Englisch > Polnisch + ... In stillem Gedenken Nie bój nic Darku | Jun 10, 2003 |
Jak staniemy we czterech back-to-back, to ¿ywcem nas nie wezm¹. A poza tym, ze wzglêdu na nicki, mo¿emy chyba liczyæ na ¿yczliw¹ neutralnoœæ Bartka i Anglisty | | |
leff Local time: 07:26 Englisch > Polnisch + ... In stillem Gedenken
Czy oprócz krawata bêdziesz jeszcze coœ mia³a na sobie? Bo radzê wzi¹æ chocia¿ buty. | |
|
|
Jakub Szacki Polen Local time: 07:26 Mitglied (2004) Englisch > Polnisch + ...
to liczycie, kolego Dariuszu. Kazdy biolog i ekolog wie, ze tak naprawde biomasa sie liczy, a nie prosta liczebnosc. Jesli zsumujemy biomase leffa i (zwlaszcza) moja, to okaze sie ze kobiety stanowia tylko drobny ulamek NAS. Wiec bez nerwow. Q | | |
jo_loop Vereinigtes Königreich Local time: 07:26 Englisch > Polnisch + ...
postaram siê, ale czasy ciê¿kie, sam rozumiesz | | |
nie: postaram siê! zabiorê! ;) | Jun 10, 2003 |
... a czy za³o¿ê na nogi, to ju¿ moja sprawa) | | |
Agnieszka Hayward (X) Polen Local time: 07:26 Deutsch > Polnisch + ... Wherever I may roam, | Jun 10, 2003 |
ojej az nie wiem, czy mam sie cieszyc czy plakac, ze mnie nie bedzie. wianki, zboczency, liczebnosci..... | |
|
|
leff Local time: 07:26 Englisch > Polnisch + ... In stillem Gedenken Qba jak zwykle ma racjê | Jun 10, 2003 |
A nie mia³ okazji poznaæ Wita, wiêc nie wie, ¿e on te¿ nie u³omek. Naprawdê nie jesteœmy bez szans. | | |
a za³uj Ty..., Ty, Ty odszczepieñcu, TY ;) | Jun 10, 2003 |
ciekawie bêdzie napewno, oj ¿a³uj, bo mnie mój nos nie myli | | |
leff Local time: 07:26 Englisch > Polnisch + ... In stillem Gedenken Tygru, masz jeszcze szansê | Jun 10, 2003 |
Przecie¿ przytoczy³em to stare proroctwo. Naprawdê wolisz jakieœ woja¿e od naszego towarzystwa? | | |
leff i Qba: ok, w najgorszym razie odeprê | Jun 10, 2003 |
nawa³nicê zza waszych pleców)) | |
|
|
Agnieszka Hayward (X) Polen Local time: 07:26 Deutsch > Polnisch + ... |
Agnieszka Hayward (X) Polen Local time: 07:26 Deutsch > Polnisch + ... A jade tylko na 6 dni | Jun 10, 2003 |
a kraj trzy razy taki jak Polonia.... nie karz mi rezygnowac z niczego....
Paskudy jestescie. W niedziele wieczor to bym mogla.... | | |
leff Local time: 07:26 Englisch > Polnisch + ... In stillem Gedenken Phi, Caracas | Jun 10, 2003 |
Tyle razy je rabowa³em w "Pirates!", ¿e tam nie mo¿e byæ ju¿ nic ciekawego. Nawet córka gubernatora by³a brzydka. | | |
Vom Thema belegte Seiten: < [1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18] > |