Vom Thema belegte Seiten: < [1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11] > |
Powwow: Poznan - Poland
|
|
Dłubanie w terminologii... | Sep 26, 2006 |
Jabberwock> To może po prostu dla wytrwałych pod koniec spotkania? No bo przecież, jak ktoś zechce wszystkiego posłuchać, to będzie mieć dylemat przy kilku (pod)stolikach... | | |
Monika Rozwarzewska Vereinigtes Königreich Local time: 23:33 Mitglied (2006) Englisch > Polnisch + ... |
bardzo chętnie posłuchamy. chyba jednak lepiej byłoby nie robić 'podstolików' tylko robić jeden temat na raz.
jak na razie wygląda na 12.00, Lizard King | | |
Magda Dziadosz Polen Local time: 00:33 Mitglied (2004) Englisch > Polnisch + ... No więc kto jedzie 9:20 | Oct 8, 2006 |
z Centralnej czyli 9:13 ze Wschodniej? | |
|
|
Jako, że to już w najbliższą sobote, proszę osoby chętne do opowiedzenia kilku słów o poszczególnych CATach o wpisanie się tutaj i podanie nazwy programu. | | |
Deja Vu... więcej szczegółów w sobotę | | |
gato1 Local time: 00:33 Englisch > Polnisch + ... Czyli gdzie i kiedy... | Oct 9, 2006 |
w Lizardzie o 12? Mogę się spóźnić, dojeżdżam po pracy | | |
tak, Lizard King, Poznań, Stary Rynek 86, od godziny 12tej do ? | |
|
|
No właśnie, czy Szanowne Grono przewiduje o 19:00 biec na pociągi, tudzież tramwaje, czy też zostanie kilku długodystansowców? | | |
Monika Rozwarzewska Vereinigtes Königreich Local time: 23:33 Mitglied (2006) Englisch > Polnisch + ... na mnie możecie liczyć | Oct 9, 2006 |
nie po to wyjeżdżam z domu, by wcześnie się z imprezy urywać | | |
Przyłączę sie do Joanny, wiem może nieco więcej tj. jak konwertować pliki, ale o miano eksperta bym sie nie pokusiła, raczej praktyczne użycie | | |
czy będzie demo | Oct 9, 2006 |
Joanna twierdzi, że demo będzie? | |
|
|
GingerR Local time: 00:33 Englisch > Polnisch + ... a badże będą? n/t | Oct 9, 2006 |
| | |
Pawel Michniak Polen Local time: 00:33 Mitglied (2006) Englisch > Polnisch + ...
o jak fajnie, że to już ta sobota. Czekałem na nią od dawna. | | |
Moniko Rozwarzewska | Oct 10, 2006 |
To może małe wstępne świętowanie naszych urodzin wieczorem? | | |
Vom Thema belegte Seiten: < [1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11] > |