Vom Thema belegte Seiten: < [1 2 3 4] > |
Powwow: Gniezno - Poland
|
|
.. i innych trunków jak najbardziej wskazany - toż przeca biesiadować będziem! | | |
|
Jerzy Czopik Deutschland Local time: 10:30 Mitglied (2003) Polnisch > Deutsch + ... Znaczy fajrujemy i nie fedrujemy?q | Sep 20, 2008 |
Czyli żadne "prezentacje fachowe" i tematy biznesowe na pałłale nie będą potrącane? Czy też chcemy się wzajemnie (po)douczać? | | |
w sprawie fajrunku i fedrunku | Sep 21, 2008 |
Przyznam, że zakładaliśmy ogólne świętowanie, biesiadowanie i celebrowanie. Nie przekreśla to jednak rozmów i tematów wszelakich (w tym doszkalająco-dokształcających) w mniejszych lub większych podgrupach. Jednym słowem: róbta, co chceta! | |
|
|
Chętnie zabrałabym się z kimś z P-nia | Sep 21, 2008 |
... bo w ostatnim wypadku skasowano mi auto Jestem niekłopotliwą pasażerką. | | |
prawdopodobnie będę miał 4 miejsca | Sep 21, 2008 |
Hej, okazuje się że jest szansa, że będę jednak jechał z Poznania, a nie jak wcześniej zakładałem z Tucholi. Potwierdzę to jeszcze w najbliższych dniach. Jeżeli faktycznie tak będzie to mam 4 miejsca w samochodzie. | | |
Jerzy Czopik Deutschland Local time: 10:30 Mitglied (2003) Polnisch > Deutsch + ... Od godziny fturej zaczynamy? | Sep 22, 2008 |
Cobym wiedział na fturom dojechać... | | |
Mam te 4 miejsca | Sep 22, 2008 |
Już wiem, że na pewno jadę z Poznania. Zapraszam chętnych autostopowiczów. | |
|
|
sprawy organizacyjne cz. 1 | Sep 22, 2008 |
Początek imprezy "gastronomicznej" przewidujemy na godzinę 14:00 (jak w temacie).
W tej chwili dogrywamy kwestie zwiedzania Katedry i drzwi gnieźnieńskich z prywatnym przewodnikiem.
I tu pytanie: ile osób byłoby chętnych na zwiedzanie około godziny 12:30-13:00. Koszt to ok 5 zł (Katedra, drzwi i przewodnik). | | |
Magda Dziadosz Polen Local time: 10:30 Mitglied (2004) Englisch > Polnisch + ...
Katedra, drzwi i przewodnik, jak najbardziej | | |
autostopowiczka Ania | Sep 22, 2008 |
...Szymonie, to mogę? Będe wdzięczna. Ustalmy tylko godzinę i miejsce spotkania.
Co do katedry w Gnieźnie, widziałam ją już z przewodnikiem tak z piętnaście razy (w tym dziesięć razy jako pilot), ale wszystko zależy od godziny naszego przyjazdu. | | |
dzień dobry! | Sep 22, 2008 |
| |
|
|
Ja się już cieszę na zwiedzanie katedry gnieźnieńskiej. Jeśli ktoś chciałby jechać ze mną z Poznania, to zapraszam! | | |
Podróż z Wrocławia - samochodem | Sep 23, 2008 |
start pi x drzwi 8.30 (ze wskazaniem na 9.00) - mam wolne miejsca | | |
Jerzy Czopik Deutschland Local time: 10:30 Mitglied (2003) Polnisch > Deutsch + ... Lądowanie we WRO... | Sep 23, 2008 |
pi razy oko 9:40, potem trzebaby klamoty w hoteliku zostawić... To raczej się nie załapię | | |
Vom Thema belegte Seiten: < [1 2 3 4] > |