Vom Thema belegte Seiten: < [1 2 3 4] > |
Powwow: Gniezno - Poland
|
|
Jerzy - pominiemy zwiedzanie z przewodnikiem | Sep 23, 2008 |
... i możemy wtedy spokojnie wyjechać później. Do Gniezna jest 3 - 3.5 h, więc między 10 a 11 powinno być nadal OK. | | |
Jerzy Czopik Deutschland Local time: 12:07 Mitglied (2003) Polnisch > Deutsch + ... Stop-auto nr 1 | Sep 23, 2008 |
się zgłasza więc. Szczegóły dogramy we czwartek? | | |
A szczegóły we czwartek - OK | Sep 23, 2008 |
Mój felieton komórkowy na moim www jest w razie czego. | | |
GingerR Local time: 12:07 Englisch > Polnisch + ... zwiedzanie Katedry - godz. 13:00 | Sep 24, 2008 |
Grupę zwiedzającą zapraszam na godzinę 13:00 pod pomnik Chrobrego (na stopniach z boku Katedry).
Ponieważ w tej chwili grupa zwiedzająca jest bardzo mała, proszę ewentualnych niezdecydowanych o decyzję do jutra do południa - w przeciwnym razie możemy mieć drobne niedogodności organizacyjne. | |
|
|
GingerR Local time: 12:07 Englisch > Polnisch + ... spraw organizacyjnych ciąg dalszy | Sep 24, 2008 |
Bardzo proszę o bardziej konkretne deklaracje przybycia, co umożliwi nam potwierdzenie rezerwacji (i ilości osób) w restauracji. Dajcie znać czy przybywacie sami, ze swoimi połówkami, ćwierciami lub innymi "elementami"
(dla tych, co pierwszy raz - można przybyć z osobą towarzyszącą w wieku dowolnym, w restauracji jest fotelik dla małego dziecka, o przewijak dopytamy)... See more Bardzo proszę o bardziej konkretne deklaracje przybycia, co umożliwi nam potwierdzenie rezerwacji (i ilości osób) w restauracji. Dajcie znać czy przybywacie sami, ze swoimi połówkami, ćwierciami lub innymi "elementami"
(dla tych, co pierwszy raz - można przybyć z osobą towarzyszącą w wieku dowolnym, w restauracji jest fotelik dla małego dziecka, o przewijak dopytamy) ▲ Collapse | | |
Jerzy Czopik Deutschland Local time: 12:07 Mitglied (2003) Polnisch > Deutsch + ... Sygnalizuję dotarcie osób | Sep 24, 2008 |
śtuk jedna plus baaaaardzo głodny żołądek, suma sumarum 1,5 człowieka | | |
W sprawie organizacyjnej | Sep 24, 2008 |
sztuka 1 | | |
wszelkie rezerwacje | Sep 24, 2008 |
only me/ seulment moi/ nur ich - jednym słowem ja jedna | |
|
|
ach, i słowo "dziękuję" Ginger za rezerwację - się należy! | | |
lim0nka Vereinigtes Königreich Local time: 11:07 Englisch > Polnisch nie tym razem | Sep 24, 2008 |
Niestety, z przyczyn rodzinno-logistyczno-innych nie będziemy w stanie pojawić się w Gnieźnie. Ale mam nadzieję, że to nie ostatni powwow w Gnieźnie i jeszcze dane będzie nam się tam spotkać. | | |
GingerR Local time: 12:07 Englisch > Polnisch + ... miejsce spotkania | Sep 25, 2008 |
jeśli ktoś nie doczytał tego, co na górze...
spotykamy się w restauracji Za drzwiami, ul. Tumska, po sąsiedzku z Katedrą, rezerwacja jest od godz. 14:00, hasło: Proz | | |
Iwona Szymaniak Polen Local time: 12:07 Mitglied Englisch > Polnisch + ... SITE LOCALIZER kończę to, co się nie zmieściło... | Sep 25, 2008 |
...wyślę swego ducha ku Gnieznu. Have fun! | |
|
|
Maria Schneider Polen Local time: 12:07 Mitglied (2004) Französisch > Polnisch + ... a propos ducha | Sep 25, 2008 |
Ja rónież wyślę ducha...niestety klient zapewnił mi inne rozrywki w tym terminie, nie chać się zgodzić na innego tłumacza... Może następbym razem się uda | | |
Jerzy - ddaj znać czy mejl ode mnie dotarł. | Sep 25, 2008 |
| | |
Jerzy Czopik Deutschland Local time: 12:07 Mitglied (2003) Polnisch > Deutsch + ... Dotarł i odpisiowałem | Sep 25, 2008 |
felieton komórkowy zanotowałem i się zastosuje. Ale wstępnie i na wszelki wypadek. bo wezyr normalnie punktualnie lata, umówmy się na 10:40 w hotelu GEM. O 9:40 ląduję, to powinienem juże być zaczekowan. | | |
Vom Thema belegte Seiten: < [1 2 3 4] > |