Vom Thema belegte Seiten: < [1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12] > |
Powwow: Poznan - Poland
|
|
Mówisz - masz! | Jul 2, 2004 |
Niedziela: osiemnastu Celsjuszów, raczej pochmurno, przelotny d¿d¿yk. Ale to nie powinno nikomu przeszkadzaæ. | | |
lim0nka Vereinigtes Königreich Local time: 17:57 Englisch > Polnisch w niedzielê muszê wyjechaæ ok. 13:00 | Jul 2, 2004 |
po drodze chcê obejrzeæ kilka miejsc, a potem bêdê musia³a skoñczyæ t³umaczenie na poniedzia³ek rano, ale przecie¿ pozostaje pa³³a³ poprawinowy | | |
Przecie¿ tam nia ma ¿adnej cenzury! Cenzuro! Odezwij siê! Nie jest tak? | | |
Magda Dziadosz Polen Local time: 18:57 Mitglied (2004) Englisch > Polnisch + ... Halo, kto mnie wo³a³? | Jul 2, 2004 |
Czego chcia³?
))))))))) | |
|
|
Sami widzicie! | Jul 2, 2004 |
Magda pilnuje, by nie by³o cenzury. | | |
a co chcesz ogl¹daæ po drodze? | | |
Maria Schneider Polen Local time: 18:57 Mitglied (2004) Französisch > Polnisch + ...
Ten, dla którego wiele z moich znajomych twierdzi³o, ¿e poczeka, a¿ prokurator nie bêdzie trzyma³ za r±czkê zmywa siê aby zostawiæ wiêcej pzrestrzeni dla pa³³a³owców... ale poznasz najstarszego, zreszt± od 6 lat pseudo (wg. mnie) Warszawiaka my¶la³am ¿e siênim na pa³³a³ie pochwalê... ale sk±d to znamy "tekst go zmóg³" i kiedy my bêdziemy browarowaæ i anio³owaæ on bêdzie walczyæ z t³umaczeniem pseudo angielskim (autorzy francuscy)...a co do ba³amucenia, nie mi d... See more Ten, dla którego wiele z moich znajomych twierdzi³o, ¿e poczeka, a¿ prokurator nie bêdzie trzyma³ za r±czkê zmywa siê aby zostawiæ wiêcej pzrestrzeni dla pa³³a³owców... ale poznasz najstarszego, zreszt± od 6 lat pseudo (wg. mnie) Warszawiaka my¶la³am ¿e siênim na pa³³a³ie pochwalê... ale sk±d to znamy "tekst go zmóg³" i kiedy my bêdziemy browarowaæ i anio³owaæ on bêdzie walczyæ z t³umaczeniem pseudo angielskim (autorzy francuscy)...a co do ba³amucenia, nie mi decydowaæ.... A jesli zaczyna³a¶ w tym samym wieku co on to jeste¶cie w tej samej dru¿ynie.... ▲ Collapse | | |
Maria Schneider Polen Local time: 18:57 Mitglied (2004) Französisch > Polnisch + ...
Mnie zawsze uczyli, ¿e verbum volant scripta manent.... ja wolê aby po tym nie by³o ¶ladu... I tak mimo wieku ci±gle jestem "enfant terrible" ( to te¿ potem mogê wyt³umaczyc) | |
|
|
lim0nka Vereinigtes Königreich Local time: 17:57 Englisch > Polnisch
przede wszystkim chcê pojechaæ do Jarocina, ale w³aœnie wyczyta³am, ¿e muzeum w pierwszy weekend miesi¹ca jest czynne 9-13, wiêc nie wiem, czy bêdzie mi siê chcia³o tak wczeœnie wstawaæ; a poza tym Radlin, Brudzew i ¯elazków, ¿eby droga do Wawy nie by³a nudna | | |
lim0nka Vereinigtes Königreich Local time: 17:57 Englisch > Polnisch
nie wiem, w jakim wieku on zaczyna³... | | |
To bêdziesz sie troszku t³umaczyæ! | Jul 2, 2004 |
Bo to "verbum volant..." te¿ bêdziesz musia³a objaœniæ, bo nie znam... | | |
Tymczasem muszê spadaæ | Jul 2, 2004 |
Przepraszam wszystkich za te obszerne dialo¿ki, ale nie mogê siê doczekaæ jutra(zw³aszcza tych, których komórka powiadamia o nowej poczcie - pewnie musicie do³adowaæ aparacik). | |
|
|
Maria Schneider Polen Local time: 18:57 Mitglied (2004) Französisch > Polnisch + ... Verbum volant | Jul 2, 2004 |
Staszku, przyk³adem "V.... etc" jest fakt, ¿e kiedy¶ dawno temu chcia³e¶ wspópracowaæ z BTBS-em. Tak dla zabawy to mo¿e to przyniosê na pa³³a³... Wiesz, my dionozaury uczyli¶my siê ³aciny to znaczy po polsku ¿e atrament plami albo dos³ownie " s³owa s± ulotne, zapis pozostaje" | | |
w wieku lat 15) teraz pozosta³ mu rok do mgr anglistyki (rok tam mia³ gdzie¶ zagbiony jako admin w Wwie) | | |
Maria Schneider Polen Local time: 18:57 Mitglied (2004) Französisch > Polnisch + ... ja tez spadnê | Jul 2, 2004 |
ja te¿ jak Staszek K. nie mogê doczekaæ siê jutra i podobnie jak on spadam...mam gosci... ale pozostawiam do rozwa¿enia pzred³u¿enie pa³³alu na Bajowym w niedzielê.... | | |
Vom Thema belegte Seiten: < [1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12] > |