Vom Thema belegte Seiten: < [1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12] > |
Powwow: Poznan - Poland
|
|
lim0nka Vereinigtes Königreich Local time: 14:18 Englisch > Polnisch najprawdopodobniej, | Jun 27, 2004 |
choæ nie jest to do koñca pewne, bêdê jecha³a samochodem i mam jecha³a samochodem i mam jeszcze dwa wolne miejsce (jedno zaklepa³a Ginger); mogê kogoœ zabraæ z Wawy,
oferta obejmuje równie¿ powrót, aczkolwiek tu ostrzegam, ¿e jeœli bêdzie przyzwoita pogoda, zamierzam po drodze zaliczyæ Jarocin i kilka okolicznych wsi | | |
21:00 JEMBE FOLA!! | Jun 27, 2004 |
Wszystkie bebny swiata (mam nadzieje) nad Malta!! A to sie las zatrzesie!! 22:30 Alberto Iglesias na dachu parkingu!! Muzyka z "Wszystko o mojej matce" pod gwiazdami!! | | |
Pogoda na sobote | Jun 27, 2004 |
Najnowsze dane dla Poznania na sobote (z globalnego centrum meteo): 24 stopnie, slonce i chmureczki. | | |
lim0nka Vereinigtes Königreich Local time: 14:18 Englisch > Polnisch to siê nazywa zaanga¿owany organizator! | Jun 27, 2004 |
nawet prognozê pogody nam poda | |
|
|
Magda Dziadosz Polen Local time: 15:18 Mitglied (2004) Englisch > Polnisch + ... Kto jeszcze jedzie z Warszawy poci¹giem | Jun 28, 2004 |
o 9-tej? | | |
Maria Schneider Polen Local time: 15:18 Mitglied (2004) Französisch > Polnisch + ...
ewentualnych chêtnych (Joasia&company) proszê o potwierdzenie... mam ochotê na browar a nie wiem czy dotrzecie do 12.00 na Bajkowe. Oczywiscie mogê za³atwiæ komitet powitalny na Szeherezady w czasie kiedy ja pojadê do browaru... | | |
lim0nka Vereinigtes Königreich Local time: 14:18 Englisch > Polnisch
trudno powiedzieæ, czy nam siê uda dojechaæ do Ciebie przed 12, bo nie wiem, jak nam siê bêdzie jecha³o;
komórkê mam, przed 12 damy znaæ, gdzie jesteœmy, i wtedy albo poprosimy, ¿ebyœ chwilê na nas poczeka³a, albo spotkamy siê pod browarem | | |
Maria Schneider Polen Local time: 15:18 Mitglied (2004) Französisch > Polnisch + ...
Pi razy oko razy stala inzynierska z Bajkowego do browaru to 35 min, nie lubiê siê spózniaæ..biuro i tak co najmniej teoretycznie w sobotê dzia³a do 15.00 - mo¿emy siê "sprawdziæ" komórkowo czy dotrzecie do 12.30 na Bajkowe albo podjedziecie bezpo¶rednio pod browar.... | |
|
|
Jakub Szacki Polen Local time: 15:18 Mitglied (2004) Englisch > Polnisch + ...
juz wiem na pewno. Nie bede w Poznaniu. Przynajmniej swoim monstrualnym cia³em. Duchem bede. Tym razem wredny tekst mnie pokonal. Bawcie sie dobrze i pozdrowcie Poznan. Cholera, szkoda. | | |
Kuby nie bedzie... Ale za to bedzie nowy gosc nieplanowany! I to z dziewczyna i aparatem (fotograficznym). | | |
czarna seria?... | Jun 30, 2004 |
moj przyjazd do Poznania tez stoi pod wielkim znakiem zapytania... wszystko sie rozstrzygnie w piatek... | | |
Ging., z taka ksywka | Jun 30, 2004 |
to powinnas czuc sie niemal zobowiazana do wizyty w browarze! | |
|
|
Jakub Szacki Polen Local time: 15:18 Mitglied (2004) Englisch > Polnisch + ... Dziewczyna zamiast Kuby, | Jun 30, 2004 |
to korzystna zamiana | | |
Jakub Szacki Polen Local time: 15:18 Mitglied (2004) Englisch > Polnisch + ...
mialem nadzieje, ze przynajmniej niektore zawolaja: "alez cos Ty, chcemy Ciebie" a tu kicha. No coz, trzeba umiec godzic sie z oczywistosciami. | | |
Magda Dziadosz Polen Local time: 15:18 Mitglied (2004) Englisch > Polnisch + ... OczywistoϾ jest taka, | Jun 30, 2004 |
¿e bêdê sama musia³a t³uc siê poci¹giem, bo Kuba wypina siê odw³okiem, (znaczy tekstem)... nie mam si³y nic zawo³ywaæ, ech, ¿ycie. Oby ten browar by³ tego wart! | | |
Vom Thema belegte Seiten: < [1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12] > |