Vom Thema belegte Seiten: < [1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12] > |
Powwow: Poznan - Poland
|
|
Magda Dziadosz Polen Local time: 19:04 Mitglied (2004) Englisch > Polnisch + ... Zapisujê siê na browar! | May 29, 2004 |
Genialny pomys³! | | |
Jestem zainteresowana | May 29, 2004 |
zarówno piwem jako takim, jak i jego wp³ywem na Qubê) | | |
GingerR Local time: 19:04 Englisch > Polnisch + ... Gingery lubia piwo :-) | May 29, 2004 |
wiec nie musze dodawac, ze jak dla mnie pomysl przedni | | |
lim0nka Vereinigtes Königreich Local time: 18:04 Englisch > Polnisch Qba tak siê przej¹³ tym browarem, | May 29, 2004 |
¿e a¿ zdjêcie zmieni³
a czy to piwo na wynos te¿ daj¹? czy jest szansa, ¿e zostanie trochê na poprawinowy pa³³a³ 24 lipca, dla tych, którzy nie dadz¹ rady przyjechaæ wczeœniej? ja tak bardzo ³adnie proszê... | |
|
|
teraz przerob | May 29, 2004 |
to chyba 60 tys. na linii butelkowej i 50 tys na kazdym z kombajnow. Co do smrodu to to jest sterylnie. No worries, mate. | | |
niestety, nie daja. Choc pewnie udaloby mi sie skolowac jakiego KEGa ze schladzarka,ale przeciez nie wkroczymy do knajpy z taczka i wlasnym piwem. Aha, a na odchodne daja zaproszenie i kuponik na piwko w pubie dla znajomego. Sprobuje sie dowiedziec w poniedzialek, czy moznaby nagrac wizyte w sobote. | | |
Agnieszka Hayward (X) Polen Local time: 19:04 Deutsch > Polnisch + ... nocleg z futrzakami - jestem chêtna | May 30, 2004 |
Ossetta, je¿eli podtrzymujesz propozycjê, to ja siê piszê
Moge nawet w³asny œpiwór przywieŸæ... | | |
lim0nka Vereinigtes Königreich Local time: 18:04 Englisch > Polnisch chyba wyjdzie na to, | Jun 1, 2004 |
¿e 1% to wiêcej ni¿ 99%
czy w zwi¹zku z tym mogê prosiæ o pomoc w zakwaterowaniu? | |
|
|
a co Cie interesuje, hotel? motel? Mnieszkanie do uslug. | | |
lim0nka Vereinigtes Königreich Local time: 18:04 Englisch > Polnisch dach nad g³ow¹ i ciep³a bie¿¹ca woda ;) | Jun 1, 2004 |
nie musi byæ od razu Intercontinental
mieszkanie - bardzo chêtnie, tylko b³agam, bez licznych zwierz¹tek | | |
Maria Schneider Polen Local time: 19:04 Mitglied (2004) Französisch > Polnisch + ... futrzaki i inne zwierzêta | Jun 1, 2004 |
Spiworu nie potrzeba, w ka¿dym razie na obecnym etapie do 5 -8 osób s± koce, spiwory, po¶ciele etc. Ciep³a woda jest, 2 ³azienki i WC. Niestety futrzaków i pierzastych nie uda mi siê wykwaterowaæ. Dlatego uprzedzam. Dla pocieszenia... Nowy lokator - Kawka i wiêkszo¶æ kotów jest w pokoju córki, tylko pies i jeden kot urzêduj± na wszystkich poziomach. Poza tym jest ogród i mo¿na zrobiæ ognisko lub grilla. Staszek Trojanowicz i Jabberwock mog± wystawiæ mi referencje... See more Spiworu nie potrzeba, w ka¿dym razie na obecnym etapie do 5 -8 osób s± koce, spiwory, po¶ciele etc. Ciep³a woda jest, 2 ³azienki i WC. Niestety futrzaków i pierzastych nie uda mi siê wykwaterowaæ. Dlatego uprzedzam. Dla pocieszenia... Nowy lokator - Kawka i wiêkszo¶æ kotów jest w pokoju córki, tylko pies i jeden kot urzêduj± na wszystkich poziomach. Poza tym jest ogród i mo¿na zrobiæ ognisko lub grilla. Staszek Trojanowicz i Jabberwock mog± wystawiæ mi referencje) ▲ Collapse | | |
SATRO Polen Local time: 19:04 Deutsch > Polnisch + ... Ojojojojoj... | Jun 1, 2004 |
Referencje s¹!! Impry te¿ bywa³y... A swoj¹ drog¹ có¿ siê sta³o, ¿e Osita ze snu zimowego siê przebudzi³a? | |
|
|
lokum alternatywne | Jun 1, 2004 |
jest na Jezycach, zwierza tu zadnego nie ma (czasem we mnie budzi sie Godzilla, ale to pewnie sie nie liczy), bo nie ma zwierzow obojetnych na dym papierosowy | | |
Maria Schneider Polen Local time: 19:04 Mitglied (2004) Französisch > Polnisch + ...
To nie zauwa¿y³e¶ Staszku ¿e wiosna, aczkolwiek pózno, w koñcu nadesz³a????? | | |
Monika Rozwarzewska Vereinigtes Königreich Local time: 18:04 Mitglied (2006) Englisch > Polnisch + ... poproszê o kawa³ek pod³ogi | Jun 1, 2004 |
To ja te¿ poproszê o jakieœ miejsce do tego, by swoje zmêczone zw³oki po³o¿yæ Propozycja Ossetty jest super, ale ja niestety z wszystkich zwierz¹t œwiata na jedno mam uczulenie: na koty... | | |
Vom Thema belegte Seiten: < [1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12] > |